thentonow.blogg.se

2013-04-03
15:15:00

Mascara skola

MASCARA

Steg 1:välj färg

SVART:Svart mascara syns allra bäst.Tänk på att det kan se lite "hårt" ut om du även målar den nedre fransraden med svart mascara.

BRUN:Vill du se mer sminkad ut , men ändå ha en lite "mjukare" och naturligare look? Då passar en brun mascara toppen bra till dig?


GENOMSKINLIG: En genomskinlig mascara ger en liten effekt. Den gör att dina fransar ser något mörkare än vanligt.Perfekt för dig som inte vill se så sminkad ut.

Steg 2:Välj effekt

VOLYM:En volymmascara gör att fransarna blir lite tjockare.Nackdelen är att det kan se klumpigt ut om man tar för mycket.

LÄNGD:Om du vill ge intrycket av lite längre fransar ska du leta efter en mascara som heter något i stil med "extra length" .

VATTENFAST: Vattenfast mascara håller extra bra
-Till och med i vatten!
För att ta bort den behöver du en speciell sminkborttagning .

STEG 3: Så här sminkar du!

1. Dra borsten upp och ner i hylsan för att få upp mascaran . Dra av borsten mot hylsan så att mascaran fördelar sig jämnt över borsten och så att överflödet försvinner . För mycket mascara på borsten kan göra att resultatet blir klumpigt.

2.Ställ dig nära en spegel och för borsten mot ögonfransarna . Börja längst in, närmast ögat,och dra sedan borsten utåt. Försök att sicksacka med borsten för jämnare resultat . Ta det lugnt så att du inte råkar peta borsten i ögat.

3.Låt mascaran torka i några minuter.Om du vill ha ännu mer effekt kan du måla på ett lager till .Sådär,då var det klart!


MITT BÄSTA TIPS:När du ska ta upp borsten ur hylsan skruva upp borsten istället för att dra upp den. Då riskerar du inte att få klumpar.

///Dani

Kommentar:
#1: Elin :)

Låter bra :)

2013-04-03 @ 15:48:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: